CONTROLLERLESS WLAN & WIFI
Aruba Networks WiFI Instant is perfect voor organisaties met veel kleinere sites. Aruba Instant is een stand-alone WLAN oplossing wat zich zeer eenvoudig laat schalen, installeren en configureren bij uitrol van kleinere vestigingen zonder gebruik te maken van centrale controllers.

CONTROLLER BASED WIRELESS LAN & WIFI
Aruba Mobility Controllers zijn ideaal voor grotere WiFi omgevingen waarbij zaken zoals centraal management, security policy enforcement en IPv4/IPv6 netwerk services vereist zijn. Mobility Controllers zijn ook zeer geschikt om vanuit een centraal punt configuraties te beheren en gecontroleerd de Access Points van software updates te voorzien.

ADVIES PROFESSIONEEL WIFI-NETWERK?
Wij hebben heeft voor iedere situatie een oplossing, een advies geven voor een professioneel draadloos netwerk doen wij dagelijks. Wij vertrouwen alleen op apparatuur van hoge kwaliteit en durven ook "nee" te verkopen als wij niet voor de volle 100% achter de oplossing staan.
PROFESSIONEEL WIFI VOOR OP KANTOOR.
Een modern kantoor is voorzien van een draadloos netwerk voor werknemers die met hun laptops, tablets en smartphones constant een draadloze verbinding nodig hebben met internet en het bedrijfsnetwerk. Voor bezoekers wilt u echter een guest-netwerk waarmee uw gasten kunnen verbinden met internet, maar geen toegang hebben tot uw interne netwerk. Beide draadloze netwerken moeten betrouwbaar, snel en eenvoudig te beheren zijn.
WAT HEEFT U NODIG.
Voor professionele wifi netwerken werken wij met oplossingen van Aruba Networks.
Aruba Networks is de marktleidende fabrikant voor zakelijke WiFi en WLAN netwerken. Aruba Networks biedt de beste security, beheer en schaalbaarheid voor Wireless WLAN netwerken.
Het Aruba Networks portfolio voorziet o.a. in WiFi hotspots, BYOD, Indoor en Outdoor access points en diverse mobility controllers.

INTERESSE?
Wilt u meer informatie? Stuur dan direct een bericht via het contactformulier of bel ons op 045-5415855!
Professioneel WIFI voor op kantoor
Genders Automatiseringen - Begrijpt Uw Business

©1993 - 2022 Genders Automatiseringen B.V.