PRIVATE CLOUD
Bij een Private Cloud zijn alle services en databronnen speciaal voor één bedrijf ingericht. Het gaat dus om een unieke privé cloud voor uw bedrijf. Binnen Uw Private Cloud heeft u de beschikking over een eigen virtuele server waarop alle data en applicaties staan die binnen een organisatie worden gebruikt.
U heeft dus niet alleen de zekerheid van uw eigen werkomgeving, u weet bovendien dat alle bronnen voortdurend kunnen worden aangepast. Omstandigheden kunnen wijzigen; uw Private Cloud verandert soepel met u mee.

DE VOORDELEN VAN PRIVATE CLOUD
Gebruik maken van een private cloud oplossing biedt veel voordelen ten opzichte van een traditionele werkwijze. De voordelen van Private Cloud zijn onder anderen dat u exclusief gebruik maakt van uw eigen omgeving. Uw cloud is volledig op uw bedrijf toegespitst en bevat alleen de software die u echt gebruikt.
De schaalbaarheid en aanpasbaarheid zijn ook belangrijke argumenten waarom veel klanten voor een private oplossing kiezen.

PRIVATE CLOUD VOOR UW BEDRIJF?
Door de standaardprocedures die beschikbaar zijn kan vrijwel iedere serverapplicatie worden ondergebracht in een Private Cloud. Ook uw bedrijf kan daardoor snel en eenvoudig overgaan op een Private Cloud omgeving. Wilt u graag meer weten over cloud oplossingen en de verschillen tussen private, public en hybrid cloud computing? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij leggen u ook graag in een persoonlijk gesprek uit wat onze werkwijze is en hoe we u op verregaande wijze assisteren bij de transitie naar een Cloud oplossing.
INTERESSE?
Wilt u meer informatie? Stuur dan direct een bericht via het contactformulier of bel ons op 045-5415855.
Op maat ingericht privénetwerk in de Cloud
Genders Automatiseringen - Begrijpt Uw Business

©1993 - 2022 Genders Automatiseringen B.V.