Virtualiseren is het samenvoegen van meerdere serverprocessen op minder fysieke servers.
Dit zorgt ervoor dat u flexibeler gebruik maakt van uw hardware capaciteit, direct kosten bespaart en de performance- en beschikbaarheid van uw ICT-omgeving vergroot. De totale omgeving is op deze manier eenvoudiger te managen.

Hyper-V is een integraal onderdeel van Windows Server en biedt een professioneel virtualisatieplatform waarmee u eenvoudig kosten kunt besparen. Hyper-V geeft u meer flexibiliteit met kenmerken zoals live-migratie en gedeelde cluster-volumes voor storage-flexibiliteit.

Met Microsoft leveren wij de meest uitgebreide set technologieën om u met de tijd te laten doorgroeien. Of u nu wilt virtualiseren, een private cloud wilt bouwen, uw diensten wilt laten schalen via een public cloud, of een mix van alle drie, Microsoft datacenter-oplossingen helpen u beter uw ICT te beheren en uw reis naar cloud computing te vereenvoudigen.

Wilt u consolideren, centraliseren of virtualiseren? Wij kijken wat het beste bij uw situatie past, nu en in de toekomst. Genders Automatiseringen helpt om uw ICT te vereenvoudigen en bij te dragen aan de groei van uw onderneming.

Wilt u meer horen over de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op.
Genders Automatiseringen - Begrijpt Uw Business

©1993 - 2022 Genders Automatiseringen B.V.