WAT IS EEN HOSTED DESKTOP?
Een Hosted Desktop is een Windows Desktop die overal en altijd via internet beschikbaar is. De werking is simpel. U logt in via een website en heeft direct toegang tot email, agenda, documenten en de diverse Microsoft applicaties. De Hosted Desktop is daarmee een volwaardige vervanger van een lokale werkplek. U betaalt een vast bedrag per gebruiker, per maand.
HOGE BESCHIKBAARHEID EN BETROUWBAARHEID
Een Hosted Desktop is ideaal voor bedrijven die niet vooraf willen investeren in (zware) IT omgevingen maar wel willen profiteren van de laatste technologie. Uw werkplek draait op een highend platform in ons eigen datacenter. Hierin draait altijd een tweede 'schaduw' omgeving mee en worden continu backups gemaakt. Wij verzorgen de ondersteuning en het beheer van uw ICT omgeving.
FLEXIBEL EN OVERZICHTELIJK
Nieuwe gebruikers zijn makkelijk aan te maken en hebben direct toegang tot centrale functionaliteiten zoals een agenda en een eigen fileserver. Zonder moeilijke licenties. Er wordt per gebruiker,per maand, afgerekend voor de functionaliteit. U heeft altijd recht op de laatste versies en updates worden automatisch en kosteloos voor u uitgevoerd.
GEEN EIGEN IT-INFRASTRUCTUUR
Wanneer u kiest voor deze oplossing, dan kiest u voor volledige outsourcing, dit betekent dat er geen servers meer bij u op locatie staan, enkel nog een router, switch, printers en de benodigde werkplekken.
UW BEDRIJFSSPECIFIEKE APPLICATIES
Ook uw bedrijfsspecifieke applicaties kunnen in uw online werkplek worden geïntegreerd. Daarvoor worden virtuele servers ingericht worden. Hierdoor zijn ook deze applicaties hardware matig redundant uitgevoerd en te benaderen via de online omgeving.
Uw eigen werkplek altijd en overal beschikbaar
Genders Automatiseringen - Begrijpt Uw Business

©1993 - 2022 Genders Automatiseringen B.V.