MOBIEL WERKEN: BYOD EN DE CLOUD-WERKPLEK
In een wereld die doordraait is het up-to-date houden van uw ICT-omgeving noodzakelijk. Het moet sneller, uw gebruikers vragen meer en willen werken met eigen smartphones, notebooks en tablets. Deze devices moeten gekoppeld worden en probleemloos werken op uw ICT-infrastructuur.
BRING YOUR OWN DEVICE
Met integrale oplossingen voor mobiele werkplekken stelt Genders Automatiseringen B.V. uw organisatie in staat bedrijfsinformatie veilig te ontsluiten via devices. En deze oplossingen efficiënt te integreren in uw automatiseringssystemen. Daarbij worden de benodigde applicaties flexibel en kosteneffectief beschikbaar gesteld op de verschillende apparaten.

EEN VOLLEDIGE MOBIELE WERKPLEK VANAF 39,- EURO PER MAAND
Met onze cloud-werkplekken heeft u geen grote investeringen in servers, storage of werkplekken. U maakt gebruik van faciliteiten in ons datacenter en de servicedesk waardoor u enkel functionaliteit afneemt en betaalt naar gebruik. Zo bent u flexibel in het aantal werkplekken dat u gebruikt, werkt u device-onafhankelijk en betaalt u nooit te veel. Uw werkplek is altijd voorzien van de modernste software inclusief uw bedrijfsspecifieke applicaties. Kortom Genders Automatiseringen maakt veilig en betrouwbaar werken in de cloud eenvoudig!
WAT IS “HET NIEUWE WERKEN” EIGENLIJK?
In het kort gaat het om, plaats onafhankelijk kunnen inloggen, op uw eigen persoonlijke werkplek, die volledig is ingericht naar de wensen van de organisatie. Vaak een combinatie van Microsoft hosted Office, hosted Exchange, een administratie / boekhoudsoftware of eigen applicatie. Of dit nu thuis is, op kantoor of onderweg, de werkplek omgeving is altijd beschikbaar en up-to-date.
INTERESSE?
Wilt u meer informatie? Stuur dan direct een bericht via het contactformulier of bel ons op 045-5415855!
Het nieuwe werken
Genders Automatiseringen - Begrijpt Uw Business

©1993 - 2022 Genders Automatiseringen B.V.